Webshop

Wil je zelf actie voeren of duurzaam leven? Bestel dan nu ons duurzame kookboek of een T-shirt met een boodschap. Wat je ook koopt, je steunt JMA en je stelt jongeren in staat om te werken aan een duurzame toekomst. Wil je gelijk lid worden en korting op je bestelling? Stuur een mailtje naar info@jma.org met je bestelling, naam, adresgegevens, telefoonnummer en IBAN (rekeningnummer).

Vragen over onze producten? Bel ons op 020-5507300 of mail ons via info@jma.org

We sturen je bestelling zo snel mogelijk op. Bij de artikelen ontvang je een factuur met het verschuldigde bedrag.

Bestel JMA actiematerialen

Loesje T-shirt

Laat zien dat je tegen de dier-onvriendelijke en milieuvervuilende bio-industrie bent! Op de voorkant van dit unieke Loesje T-Shirt van JMA staat "Bio-industrie, ik pik het niet langer - de kip van Loesje". Maak een statement met een knipoog. Gemaakt van 100% biologisch katoen.

Geef op het bestelformulier aan welke maat je wilt: small, medium of large.
JMA-leden: €10,-
Niet leden: €15,-
Verzendkosten € 2,56
EKOokboek

EKOokboek

Woon je net op kamers en kan je nog niet eens een eitje bakken? Ben jij een gevorderde kok die op zoek is naar nieuwe inspiratie? Wil je graag duurzamer en verantwoorder gaan koken? In al deze gevallen is dit kookboek, gemaakt door JMA, iets voor jou..

JMA-leden: €10,-
Niet leden: €15,-
Verzendkosten € 3,84

Speechless stripboek

Speechless is een nog nooit eerder vertoond artistiek werk, waar de hele wereldgeschiedenis wordt geanimeerd zonder woorden, van Big Bang tot de klimaatcrisis.
Het boek is uitgegeven door Friends of the Earth International, JMA en de New Internationalist en getekend door Polyp. Dit boek is een ode aan het lef van vele mensen die zich verzetten tegen oorlog, eeuwige groei en het uitputten van de aarde. Verstopt in het boek zit een kleiner boekje, waar middels een parabel de geschiedenis wordt weergegeven.

JMA-leden: €7,50
Niet leden: €10,-
Verzendkosten €3,84

NEE - JA  sticker

Nee - Ja sticker

Belanden de folders bij jullie thuis of in het studentenhuis ook direct bij het oud papier? Met een Nee-Ja sticker stop je ongewenst drukwerk, maar blijf je je stadskrant ontvangen.
Je kunt de sticker gratis bij je bestelling ontvangen en anders betaal je alleen de verzendkosten.

Op is op poster

Op=op poster

Intensieve landbouw werkt mee aan de uitputting van de aarde. We hebben maar één aarde dus op = op.

Gratis

Share a shower poster

Share a shower poster

Poster met zes makkelijke en leuke tips om energie te besparen. Hang 'm op je school, universiteit of studentenhuis. Een lagere energierekening gegarandeerd! Formaat: A3

Gratis

Je gegevens
Geboortedatum:
- -  
Ik ben lid van JMA* indicatie verzendkosten per product. Wanneer je meerdere producten besteld die door de brievenbus kunnen (tot 2 kg) zijn de verzendkosten maximaal € 3,84. Als je een (of meerdere) product(en) bestelt die niet door de brievenbus kan zijn de verzendkosten € 6,75. Je mag je bestelling ook afhalen bij het kantoor op Milieudefensie, je betaalt dan geen verzendkosten. Stuur in dat geval een mailtje naar info@jma.org met je bestelling.