Bestuur

JMA wordt gerund door het bestuur. Zij stellen zich hier aan je voor.

NB: Persberichten verstuurd aan onze bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers worden niet gewaardeerd, als spam gemarkeerd en ongelezen verwijderd. Persberichten kunnen worden verstuurd aan ons algemene emailadres (zie onze contact-pagina).

Het bestuur

Bestuur // Oud-besturen van JMA

Bruno Lauteslager – Voorzitter

Hallo allemaal! Jullie zullen mij misschien al (her)kennen. Mijn naam is Bruno, en ik ben vorig jaar begonnen als bestuurslid campagnes. Ik kwam tot de conclusie dat ik JMA te belangrijk vind om los te laten, dus heb ik besloten om mijn termijn door te trekken als voorzitter. Mijn achtergrond zit in de afvalmanagement en circulaire economie. Ik breng dit jaar graag wat invloeden vanuit de SDG-wereld naar JMA, terwijl ik hoop te bouwen aan een sterk en sociaal jongerenplatform. Ik heb zin om jongeren nog beter te kunnen gaan betrekken bij JMA en Milieudefensie en binnen de milieubeweging.

E-mail: bruno@jma.org


Charelle van der Hoek - Ontmoeting en training & Secretaris

Ik ben Charelle, 25 jaar en woon in het prachtige Haarlem. Ik heb net mijn master in Sociale en Culturele Antropologie afgerond aan de VU Amsterdam. Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik een aantal maanden etnografisch veldwerk verricht in een ecologische community in Griekenland, wat ook meteen mijn interesse in duurzaamheid en ecologie heeft verrijkt. Wat ik in deze idealistische wereld miste was hoe we in de ‘mainstream society’ ook ons steentje bij kunnen dragen. Ik heb dan ook onwijs veel zin om hier dit jaar meer over te leren en vooral ook het bewustzijn binnen de samenleving te vergroten. Dit doe ik als bestuurslid Ontmoeting en Training door actieve jongeren te verbinden en nieuwe jongeren te werven. Ik zie dit als een onwijs mooie kans en uitdaging die ik met een volle 100% aan wil gaan.

E-mail: charelle@jma.org


Joris Overmeer – Communicatie & Penningmeester

Mijn naam is Joris. Ik ben 21 jaar en studeer Computer Science aan de Technische Universiteit Eindhoven. Dit bestuursjaar hoop ik met mijn mede bestuursleden JMA nog inclusiever te maken en de achterban van JMA te laten groeien. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan als bestuurslid Communicatie en hoop via onder andere social media en de nieuwe website mijn deel te doen om JMA nog beter, inclusiever en leuker te maken.

E-mail: joris@jma.org

 

Lincy Mulder – Campagne Mobiliteit & Diversiteit

Mijn naam is Lincy, 25 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb een bachelorstudie politicologie afgerond en volg nu de masters bestuurskunde en law and politics of international security. Tijdens mijn studies focus ik me met name op oplossingen voor milieuvraagstukken. Dit vind ik zo belangrijk dat ik dit ook in mijn vrije tijd wilde gaan doen! Als bestuurslid Campagnes bij JMA ben ik zo veel mogelijk mensen aan het mobiliseren om zich actief in te zetten om onze groene stem te laten horen voor een beter milieu en een schonere transportsector. Want aanbod (en in dit geval een schoner milieu) komt er alleen als er voldoende vraag naar is. Dus laten we met zijn allen vragen en schreeuwen om een groenere wereld.

E-mail: lincy@jma.org

 

Sjoukje Sikkema – Campagne Bossen & The Green School

Mijn naam Sjoukje, welke ik van mijn oma gekregen heb, betekent “zij die overwinning en vrede brengt”. Ik zie de betekenis van mijn naam, in brede zin, als mijn levensmissie. Ik heb me van jongs af aan bekommerd om het welzijn van mens, dier en milieu. Ik volg de master Applied Ethics in Utrecht om gegronde argumenten te kunnen produceren voor zaken die ik belangrijk vind: sociale en ecologische rechtvaardigheid. Voor mijn studie zit ik veel in de boeken en bij JMA kom ik graag écht in actie. Als bestuurslid Campagnes kijk ik er erg naar uit om komende tijd op ludieke wijze, met andere jongeren actie te voeren en daarmee de ontbossing op positieve wijze tegen te gaan!

E-mail: sjoukje@jma.org

Document acties