Bestuur

JMA wordt gerund door het bestuur. Zij stellen zich hier aan je voor.

NB: Persberichten verstuurd aan onze bestuursleden, medewerkers en vrijwilligers worden niet gewaardeerd, als spam gemarkeerd en ongelezen verwijderd. Persberichten kunnen worden verstuurd aan ons algemene emailadres (zie onze contact-pagina).

Het bestuur

Bestuur //  Vrijwilligers // Oud-besturen van JMA

Koen Glotzbach – Voorzitter

Na drie jaar in het bestuur gezeten te hebben, ben ik terug van weggeweest. En hoe! Ik mag als voorzitter met het nieuwe bestuur deze spannende tijd ingaan: dit jaar moeten we de nieuwe samenwerking met Milieudefensie vorm gaan geven zodat we samen nog meer jongeren betrekken op een toffe JMA manier en in goed overleg met de campaigners van Milieudefensie. Hoe dat precies vorm krijgt? Dat ga ik met de rest van het team uitvogelen. Met mijn ervaring in de groene wereld (bij JMA, Milieudefensie, Friends of the Earth Europe en GroenLinks), mijn positiefkritische blik en pragmatisch idealisme én de kwaliteiten van de rest van het bestuur moet dat goed komen!

Twitter: @glotzbach       E-mail: koen@jma.org


Chiel Lemaire - Secretaris

Ik ben Chiel Lemaire, student Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie houd ik me al veel bezig met algemeen bewustzijn. Als secretaris bij JMA, en met educatie en ledenactiviteiten onder mijn verantwoordelijkheid, hoop ik dat ik kan meehelpen om de acties van JMA tot een succes te maken en meer jongeren enthousiast te maken voor ons doel. Dit is de eerste keer dat ik secretaris ben, dus een hele nieuwe uitdaging voor me. Ik heb er heel veel zin in! Heb jij ook zin om actief te worden? Stuur me dan een mail!

E-mail: chiel@jma.org


Robert Peeters – Penningmeester en bestuurslid Bossen

Ik kijk ernaar uit om mij dit jaar actief in te zetten voor een duurzame samenleving, na mij hier in mijn persoonlijke leven al een lange tijd mee bezig te hebben gehouden. Het is belangrijk dat de stem van jongeren wordt gehoord nu de laatste jaren verstrijken waarin we nog een kans maken om een allesomvattende uitdaging als klimaatverandering binnen de perken te houden. Als jongerenorganisatie van Milieudefensie speelt JMA een belangrijke rol in het betrekken van jongeren bij deze en andere milieuproblemen, een rol die dit jaar verder zal worden ontwikkeld en verstevigd. Mijn taak zal uiteraard zijn om de financiële kant hiervan goed te laten verlopen, en om extra fondsen binnen te halen voor onze acties. Ik zal naast mijn Master Sustainable Development in Utrecht dus genoeg te doen hebben!

E-mail: robert@jma.org

 

Bruno Lauteslager – Bestuurslid Economie en Energie

Hallo daar! Mijn naam is Bruno Lauteslager. Met 21 jaren jong ben ik zojuist afgestudeerd aan de bachelor ‘Regional Development and Innovation’ in Wageningen. Met een minor ‘Climate Change’ ben ik uiteindelijk bij (lokale) duurzaamheid terechtgekomen. Zo heb ik tijdens een stage voor een NGO in het noorden van India omtrent afval=resource gewerkt en ben ik uiteindelijk afgestudeerd op afvalinitiatieven in Nederland. Vorig jaar ben ik via Fossil Free Wageningen actief geworden in de Klimaatbeweging. Jullie begrijpen wel: mijn hart zit op de juiste plek en dat zet ik binnen JMA in als bestuurslid ‘campagnes energie & economie’. Ik heb een positieve drive en heb passie voor het aanzetten en ondersteunen van anderen (jongeren) die ook graag duurzaam actief zijn: ik ben dus bij de perfecte functie uitgekomen! Dit jaar combineer ik mijn functie binnen JMA met het voorzitterschap van Débaldérin (Wageningse studentenkorfbalvereniging) en de bestuursfunctie ‘evenementen & promotie’ binnen Wageningen Environmental Platform (WEP). Een erg leerzaam en actief jaar! Heb je een supertof campagne-idee dat je met ons wilt aanpakken? Stuur me een mailtje!

E-mail: bruno@jma.org

 

Zohar van Tijn – Bestuurslid Mobiliteit en Ledenbinding

Hey! Hier een (nog) onbekend gezicht: hoewel nieuw binnen JMA, ga ik direct flink aan de slag! Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor ledenbinding en de creatiefste werkgroep, namelijk Mobiliteit. Tot nu toe is dit jaar inspirerend, uitdagend maar vooral ook gezellig geweest! Naast JMA loop ik stage in de ouderenzorg, kook ik voor veel mensen, doe af en toe een drankje en dansje met vrienden en probeer tussendoor nog een beetje na te denken over de zin van mijn leven. Je kunt me altijd bereiken via:

zohar@jma.org

 

E-mail: zohar@jma.org

 

Manon van Balen – Bestuurslid Voedsel

Hi! Ik ben Manon en het bestuurslid Voedsel. Zelf ben ik al jaren bezig met het verduurzamen van mijn eigen leven, maar hoe leuk is het om samen met een groep jongeren te kijken naar hoe wij de wereld een stukje leuker en mooier kunnen maken? Vandaar dat ik samen met JMA én met jullie wil werken aan de campagne Voedsel. Met energie voor 100, passie voor voedsel kan ik niet wachten om aan de slag te gaan. Heb je een idee of wil je gewoon gezellig kletsen over voedsel of andere onderwerpen, stuur me een mail!

E-mail: manon@jma.org

 

Vrijwilligers

Bestuur // Vrijwilligers // Oud-besturen van JMA

Van-Nhi Nguyen

Van-Nhi

Hee! Mijn naam is Van-Nhi Nguyen, ik ben 19 jaar en een eerstejaarsstudent bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds twee jaar ben ik actief bij JMA als lid van team Internationale Rechtvaardigheid en nu zal ik me hier ook bezig gaan houden met de social media. Daarnaast werk ik nog parttime in de horeca. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes/concerten/festivals, speel ik piano en klets ik bij met vrienden onder het genot van een kopje thee/warme chocomel. Let's make beautiful things in a creative way!

Document acties