Over JMA

JMA is een vereniging waarin jongeren zich actief inzetten voor een duurzame en rechtvaardige wereld. Als jongerenorganisatie van Milieudefensie heeft JMA een eigen bestuur en beleid. De jongeren van JMA bepalen zelf hoe de campagnes, projecten en acties van JMA eruit zien. Met onze acties proberen we andere jongeren op een positieve manier te bereiken en bewust te maken van hoe zij zelf de wereld kunnen beïnvloeden.

Vanzelfsprekend heeft JMA een duidelijk doel in haar leven. Hier staat kort weergegeven wat JMA doet en wil.

Lees meer

JMA wordt gerund door het bestuur. Zij stellen zich hier aan je voor.

Lees meer

JMA heeft geregeld vacatures uitstaan om ons team te versterken. Dit kan een betaalde functie, een stageplek of een vrijwilligersklus zijn. Momenteel hebben we de volgende vacatures open staan:

Lees meer

JMA is opgericht op 8 november 1991. Aanleiding was de Nationale Milieu Actie die plaatsvond in de zomer van 1990. Drie Wageningse studenten besloten een stem geven aan de jongeren die zich zorgen maakten over de toekomst van hun planeet. De jongerenvereniging Jongeren Milieu Aktief (JMA) was geboren!

Lees meer

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) moeten een aantal zaken gebeuren. Als lid kun je stemmen over de begroting, het financieel jaarverslag, het jaarverslag en natuurlijk de plannen. Jij bepaalt dus wat JMA gaat doen! En, niet te vergeten, je kiest de nieuwe bestuursleden!

Lees meer

Wil je meer weten over JMA, één van onze acties of projecten, of wil je actief worden? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer

JMA is volgens de Belastingdienst een 'algemeen nut beogende instelling'.

Lees meer

JMA geeft graag haar mening over actuele onderwerpen en vraagstukken.

Lees meer

Om haar doel te bereiken werkt JMA samen met verschillende andere duurzame en jongerenorganisaties. Hier een kort overzicht van onze belangrijkste partners.

Lees meer

JMA is Young Friends of the Earth Netherlands. Here's a summary of our organization and activities in English. Any questions? Please do not hesitate to contact us!

Read more
 
Document acties