Jongeren Milieu Panel

Voor een beter milieu hoef je niet uit je stoel te komen. Ook online voeren we actie voor duurzaamheid. Doe mee aan het Jongeren Milieu Panel en draag je steentje bij met een paar tikken op je toetsenbord.
Uitslag JMP - mobieltjes

Uitslag JMP - mobieltjes

Oktober 2012 - Hier vind je de samenvatting van de resultaten van de JMP. Denken de jongeren dat ze een duurzame telefoon hebben? Bestaat deze überhaupt?

Lees verder...

Uitslag enquête Jongeren Milieu Panel Introductiemarkten

Uitslag enquête Jongeren Milieu Panel Introductiemarkten

September 2012 - In augustus zijn altijd de jaarlijkse introductiemarkten voor nieuwe studenten. Ze worden klaargestoomd voor hun eerste studiejaar en alles wat daarbij komt kijken. Ook wij waren daar aanwezig om met jongeren in gesprek te gaan over het milieu en hen te vragen over de rol van de politiek.

Lees verder...

Uitslag enquête Jongeren Milieu Panel

Uitslag enquête Jongeren Milieu Panel

Pinkpop editie 2012 - Wij vinden het belangrijk dat jongeren bewust zijn van waar hun eten vandaan komt. Sommigen houden wel van een stukje vlees of een bakje yoghurt, maar weten ze eigenlijk wat die koe eet? Wij willen weten hoeveel kennis de festivalgangers hebben van veevoer, welke rol soja daarin speelt en wat dit gewas teweeg brengt in Zuid-Amerika. Met tien man sterk hebben wij het hele weekend jongeren aangesproken om een enquête in te vullen. Ook hebben we gepeild welk thema ze het belangrijkste vinden als het gaat om hun stem op een politieke partij.

Lees verder...

Document acties