Ledenborrel: Meet the A-teams!

Afgelopen Nieuwjaarsborrel is alweer bijna een maand geleden. Wat vliegt de tijd toch! Vond jij het ook zo’n geslaagde avond en kan je, net als het bestuur, eigenlijk niet wachten op een volgende borrel? Wees niet getreurd, want we willen deze trend graag door zetten en komen daarom samen om een drankje te doen met onze enige echte teams op donderdag 25 februari 20.00 op de Nieuwe Looiersstraat 31, 1017 VA Amsterdam.
Wanneer 25-02-2016
van 20:00 tot 23:55
Waar Nieuwe Looiersstraat 31, 1017 VA Amsterdam
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

De verschillende teams beginnen de avond met een open vergadering om 19.00, wat betekent dat jij mag aansluiten als je geïnteresseerd bent om te weten wat er speelt in de teams Go Green Energy, Food Forward of Fair Change. Dit is ook het moment om te kijken of een van die teams iets voor jou is. Daarnaast kan je tijdens de borrel ook kennismaken met het nieuwe team The Green School.

Dus ben je ook zo benieuwd wie de drijvende krachten zijn van JMA en kan je niet wachten om je te laten inspireren door hen, sluit dan gezellig aan en dan maken we er weer een mooie avond van! Ben je trouwens geen lid, maar wil je wel kennismaken met de vereniging? Kom dan vooral langs.

Het drankbeleid is hetzelfde als de vorige keer, dus neem wat kleingeld mee om onze penningmeester tevreden te houden ;). Wij hebben er heel veel zin in!

Vriendelijke groet,
Ankie, Lawrence, Tim, Emma en Rembrandt

#JMA25

Document acties