JMA-DWARS Academy

Interactieve informatieve avond waar we verschillende opties en problemen omtrent zonnepanelen aan bod komen
Wanneer 14-10-2015
van 18:45 tot 22:00
Waar Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Nederland wordt stukje bij beetje steeds duurzamer. Veel mensen willen hier graag aan bijdragen door groene stroom te gebruiken. En wat is nou groener dan stroom van je eigen zonnepanelen?! Die zonnepanelen kun je echter niet even bij de eerste de beste winkel bestellen en regelen. Het is even een investering en in veel situaties vergt dat wat geregel. Ook kunnen dilemma’s de kop opsteken; wat als je onverwacht meer energie gaat gebruiken, een huurhuis hebt of het dak deelt?

Op de JMA-DWARS academy van 14 oktober komt Pierre Vermeulen van SoLease vertellen over alternatieve oplossingen, een duurzaamheidsadviseur van een woningcorporatie over belangen en mogelijkheden in de huursector en een gemeentelijk medewerker licht gemeentelijke regelingen en beperkingen toe.

Ook gaan we zelf aan de slag! Met behulp van casussen met o.a. Koelestudenten gaan we oplossingen bedenken voor vaak genoemde bezwaren rondom zonnepanelen. Kortom; een activerende informatieve avond waar we aan de slag gaan met de praktijk van zonnepanelen op jouw dak!

Wat: Interactieve informatieve avond waar we verschillende opties en problemen mbt zonnepanelen aan bod komen
Wie: Voor iedereen geïnteresseerd in duurzame energie!
Waar: NJR Utrecht, adres: Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht
Wanneer: 14 oktober 19u-22u (vanaf 18.45 inloop)

Document acties