Ga met JMA naar de klimaattop in Parijs!

Jongeren Milieu Actief organiseert de jongerenreis (t/m 28 jaar) van Amsterdam naar COP21 in Parijs voor alle jongeren. Samen met jongeren uit heel Europa gaan we in Parijs laten zien dat jongeren het verschil maken, voor een eerlijke en duurzame wereld.
Wanneer 10-12-2015 19:00 tot
12-12-2015 12:00
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

We nemen je mee naar Parijs! Inmiddels is de eerste van de twee bussen al volgeboekt, dus schrijf je snel in om nog mee te kunnen!
We gaan met 100 jongeren uit Nederland naar Parijs voor inspiratie, lol en een hoop gezelligheid. Samen met jongeren uit heel Europa komen we samen, wat hopelijk zal leiden tot een hoop nieuwe vrienden. De busreis is open voor alle jongeren, ook niet JMA-leden.

Op donderdagavond 10 december zal er een avondprogramma met overnachting plaatsvinden op het JMA kantoor. Dit is optioneel en de kosten daarvoor zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Het begint om 19:00 met avondeten en aansluitend het avondprogramma. Zo komen we samen ruim op tijd voor de bus en kunnen we alvast met elkaar kennismaken.

De busreis gaat vanuit Amsterdam naar Parijs. We vertrekken op vrijdag 11 december om 07:00 en komen om 14:00 aan in Parijs. Daar zullen we gelijk meedoen aan de Human Chain in Parijs. We zullen in de avond gezamenlijk diner hebben met onze vrienden van Friends of the Earth International. Ook zal er weer een avondprogramma zijn.

Op zaterdag 12 december zal het dagprogramma verzorgd worden met diverse activiteiten door Friends of the Earth International. We gaan proberen te zorgen voor een jongerenprogramma, in samenwerking met Young Friends of the Earth Europe. Het ontbijt zal verzorgd worden door Friends of the Earth International. Om 18:00 vertrekken we weer vanuit Parijs en we komen om 01:00 aan in Amsterdam.

Meld je aan via https://milieudefensie.nl/klimaattop-parijs/busreis-naar-parijs

LET OP! We hebben plek voor 100 mensen. De eerste bus is vol, dus wees snel met het aanmelden. Je kan nog altijd mee met de volwassenbus naar Parijs. Maar dan mis je wel een hoop gezelligheid. Jouw aanmeldig is pas geldig indien het inschrijfformulier is ingevuld en het geld is overgemaakt.

Programma in een notendop (Extra kosten aan verbonden)
Donderdag 10 december (optioneel)
19.00 - Eten
20.00 - Avondprogramma
Adres: JMA kantoor, Nieuwe Looiersstraat 31 te Amsterdam.

Vrijdag 11 december
07.00 - Vertrek jongerenbus van Amsterdam Amstel met jongerenprogramma
14.00 - Aankomst in Parijs
Gezamenlijk avondeten plus programma van Friends of the Earth

Zaterdag 12 december
Dagprogramma rondom de klimaattop
18.00 - Vertrek richting Amsterdam
00.00 - (Zondagochtend) Aankomst Amsterdam Amstel

Zaterdag 12 december (Extra kosten aan verbonden)
00.00 Overnachting bij JMA (optioneel)
09.00 Ontbijt (Iedereen kan weggaan wanneer ie wilt)
12.00 Kantoor dicht en laatste persoon weg

De kosten voor de overnachting in Parijs, busreis, avondeten op 11 december en ontbijt op 12 december bedraagt €60.

Momenteel zijn we bezig met het regelen van lunch en avondeten op 12 december. Ook zijn we aan het regelen voor een overnachting van zaterdag op zondag. Meer informatie hierover volgt nog.

Document acties