Thuis actief worden

Voor een beter milieu hoef je niet uit je stoel te komen. Ook online voeren we actie voor duurzaamheid. Doe mee aan het Jongeren Milieu Panel en draag je steentje bij met een paar tikken op je toetsenbord. Makkerlijker kan niet!

Jongeren Milieu Panel

Heb jij een duidelijke mening over het milieu en duurzaamheid? Wil je die mening delen met anderen? En wil je dat jouw ideeën gebruikt worden om veranderingen teweeg te brengen? Geef je dan op voor het Jongeren Milieu Panel!

JMA wil weten wat er speelt onder jongeren. Welke projecten en acties spreken jou het meeste aan? Welke onderwerpen moeten we aanpakken?
Om dit te peilen zijn we in 2011 met het Jongeren Milieu Panel begonnen. We sturen je paar keer per jaar een vraag toe. Het beantwoorden kost je maar enkele minuten. De inhoud van de enquêtes loopt uiteen van nieuwe projecten van JMA tot algemene milieuthema's zoals voedsel, energie en internationale rechtvaardigheid. Laat je mening horen en geef je op!

De voorwaarden:

  • Je bent tussen de 16 en 28 jaar oud
  • Je vindt het leuk meerdere malen de enquête in te vullen
  • Je bent niet bang je mening te geven over milieu en duurzaamheid
  • Doe je mee? Vul het onderstaande formulier in en dan krijg je de enquêtes via de mail!
Geboortedatum:
- -  
Als je de woorden hieronder niet goed kunt lezen, klik dan op het herlaad-icoontje (bovenste rode icoontje naast het gele invulvak).
 

Online actie voeren

Wil je je inzetten voor een beter milieu, maar heb je niet de zin, energie of tijd om de straat op te gaan? Ga dan online actie voor ons voeren!

Iedere week zijn er wel nieuwe online petities te tekenen, emails te sturen of vragenlijsten in te vullen die duurzaamheid dichterbij brengen. Vaak kost het ondertekenen of invullen maar een paar minuten. Super makkelijk actievoeren dus! Met één muisklik meld je je aan als JMA cyberactivist en wordt je wekelijks attent gemaakt op online acties. Act now!