Team Internationale rechtvaardigheid

Wereldburgers houden rekening met hoe hun consumptiegedrag de rest van de wereld beïnvloed. Dit team gaat aan de slag met elektronica, mobieltjes en kleding.

InternationaalWat wij hier consumeren heeft invloed op mens en milieu in de rest van de wereld. JMA wil jongeren hiervan meer bewust maken. Wat weet je van de herkomst van jouw mobieltje of spijkerbroek? Waar komen de grondstoffen vandaan? Onder welke omstandigheden wordt het geproduceerd? JMA is actiepartner van MakeITfair, internationale campagne voor duurzame electronica. JMA zet haar jaarlijkse festivaltour dit jaar in voor duurzame electronica. En het team is bezig met het organiseren van een underwear-run. Het team is nog op zoek naar actieve leden en een coördinator. Zet jij je hiervoor graag in? Of wil je tips om een kledingruil te organiseren? Mail dan naar Bernike via bernike@jma.org.

Op bezoek of meedoen

Lijkt het jou leuk om bij één van onze teams een keertje mee te kijken? Stuur dan een mailtje naar bernike@jma.org, dan laten wij je weten wanneer de volgende vergadering van het team is. Wil je eerst nog wat meer informatie? Of heb je een briljant project-idee dat je met vriend(inn)en wil uitvoeren? Stuur ook in dat geval even een mailtje.

 

Bekijk een andere werkgroep:

Document acties