JMA zoekt bloggers

Vind je het leuk om te bloggen? Hou je van een spannend interview? Is duurzaamheid voor jou belangrijk? Schrijf dan een blog voor jongeren door jongeren over Project A15 en win een publicatie in een week- of maandblad!

De A15 moet de eerste duurzame snelweg ter wereld worden met elektrische deelauto's en lokaal opgewekte windenergie. Project A15 wil mensen en bedrijven uit de omgeving van de A15 een bijdrage laten leveren aan het eindresultaat. JMA wil al die initiatieven en bedrijven in woord en beeld brengen door middel van een blog.

In de periode tot met eind juli worden er 8 blogs gepubliceerd over duurzame initiatieven rond elektrische rijden, wind- en zonne-energie. De blogs worden gepubliceerd op de website en op de facebook van Project A15, www.projecta15.nl en op de blog van JMA: blog.jma.org.

We zoeken dus bloggers!
Wij helpen je met het vinden van een onderwerp en brengen je in contact met interessante bedrijven en personen. Jij neemt een interview af bij een duurzaam initiatief rond Project A15 en schrijft de blog!

Meer info en aanmelden:
projectA15-blog@jma.org.

Project A15 is een initiatief van Milieudefensie en Natuur & Milieu en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij

Document acties