Help een Tweede Kamerlid aan een warme trui

Vrijdag 7 februari is het Warme Truiendag. De verwarming één graad lager zetten scheelt al 7% energie en CO2 uitstoot. Een trui aantrekken helpt dus al snel en wij vinden dat de politiek het goede voorbeeld moet geven. Wij gaan ze een handje helpen en jij kan meedoen.
Wanneer 07-02-2014
van 15:00 tot 17:00
Waar Den Haag
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Let op: wegens omstandigheden gaat onze actie in Den Haag helaas niet door. Maar je kan natuurlijk wel met de nationale Warme Truiendag meedoen: dus trek een trui aan en zet thuis je verwarming lager!

Tijdens Warme Truiendag, georganiseerd door Greenchoice en Het Klimaatverbond, zet heel nederland de verwarming een graadje lager. En daarmee besparen we 7 procent energie - en dus 7 procent CO2 uitstoot. Goed voor het klimaat, goed voor de portemonee!


JMA/E, de werkgroep energie van JMA, deelt warme truien uit aan Tweede Kamerleden. Want wij vinden dat de politiek het goede voorbeeld moet geven bij deze nationale energiebesparingsactie.

We zijn van 15 tot 17 uur op 't Plein in Den Haag te vinden. Tweede Kamerleden mogen rond drie uur hun gratis trui claimen. De truien zijn tweede hands (dus niet slecht voor het milieu) en netjes gewassen.

Wil je er zelf bij zijn? Stuur dan een mailtje aan Anna, ons bestuurslid energie, via anna@jma.org.

Help de Haagse politici aan een Warme Trui

Waar je ook bent, jij kan politici aan hun gratis trui helpen. Je hoeft dus niet naar Den Haag te komen om impact te hebben. Stuur jouw volksvertegenwoordiger een tweet en vraag ze om langs te komen:

TK-leden krijgen trui van tijdens . @.................., haal ook uw trui voor een beter klimaat! http://bit.ly/WTD2014

Of doe gewoon thuis mee en zet je verwarming lager. Er zijn nu al meer dan 144.000 gezinnen, scholen, bedrijven & gemeentes aangehaakt. Gaat jouw verwarming ook een graadje lager? Deel het dan via www.warmetruiendag.nl!

Foto: CC BY 2.0 'buh buh buh baby' van Andrew Vargas op Flickr

Document acties