Stagiair Green Canteen vertelt

24 mei 2011 - In februari van dit jaar ben ik, Lyke, gestart met een stage bij JMA. Vandaag is alweer mijn laatste dag. Ik studeer Milieukunde en het leek mij leuk me in de educatieve kant van de studie te verdiepen. Twee dagen in de week ben ik projectmedewerker geweest voor Green Canteen.
Stagiair Green Canteen vertelt

Lyke

Bij JMA werd ik relaxed ontvangen. Ik kreeg een rondleiding door het gebouw en werd aan alle collega's voorgesteld. Daarna kon ik mij gaan inlezen in de projecten. Erg gaaf was, dat ik gelijk mocht meebeslissen over het logo voor Green Canteen en het andere promotiemateriaal.

Gedurende mijn stage, heb ik mij met name bezig gehouden met het ontwikkelen van lesmateriaal voor beide projecten en de werving van scholen. Hier heb ik onwijs veel van geleerd, met name hoe je moet netwerken en hoe je de contacten die je hebt 'warm' kunt houden. Tijdens dit netwerken heb ik veel geleerd over de manier waarop je mensen overtuigd om bewuster met voeding bezig te zijn. Dit komt ook omdat ik zelf enthousiast was voor het project, dat blijft toch de beste overtuigingskracht.

Daarnaast was er ruimte om mijn eigen ideeën over het project in te brengen. Dit werd hoog gewaardeerd en hierdoor werd ik ook betrokken in het meedenken over de visie en toekomst van Green Canteen. Erg leuk om hier de ruimte voor te krijgen als stagiair.

Ik wil JMA bedanken voor de leerzame stage, de toffe werksfeer en de fijne begeleiding!!


We houden zeker contact,
Groetjes Lyke

Document acties