Villeneuf strijdt voor oerwoudvrije Magnum

Vijftien bands uit het heel Nederland, waaronder Villeneuf, verzamelen handtekeningen voor de campagne van JMA en Milieudefensie voor een oerwoudvrije Magnum.

De bands zetten hun liedjes in om aandacht te vragen voor de Kleine Hoefprint campagne voor duurzamere Magnums, waarvoor geen oerwoud in Zuid-Amerika verdwijnt. Vandaag komt de band Villeneuf naar buiten met het nummer Homegrown dat speciaal opgenomen is voor de campagne. Nadat mensen hun handtekening hebben gezet kunnen ze stemmen op hun favoriete band. Als er een oerwoudvrij ijsje komt, wordt die vernoemd naar de band met de meeste stemmen.

Volgens Villeneuf zanger Michiel van Poelgeest kunnen multinationals, zoals Unilever, een voorbeeldfunctie vervullen in de bescherming en behoud van het regenwoud. Hier is JMA het helemaal mee eens en we hopen dat Unilever, als duurzame koploper, een oerwoudvrij ijsje maakt.

Homegrown

Op de website van de Kleine Hoefprint worden opnames van de bands gedeeld die speciaal voor de campagne opgenomen zijn. Zie hier de opname van Villeneuf met het nummer Homegrown.

Hoe kan je meedoen?

Jij kan hieraan meehelpen! Laat Unilever weten dat je de oproep van Villeneuf, JMA en Milieudefensie steunt en teken de petitie.

Document acties