Food@Farm seizoen weer begonnen

We zijn weer begonnen met oogsten en koken! De eerste Food@Farm was dit jaar in Dronten, de twee daaropvolgende workshops in Amsterdam waren ook een succes: lekker én leerzaam.
Food@Farm seizoen weer begonnen

Zelfgeplukte snijbiet, da's pas vers!

De eerste workshop van dit jaar was in Dronten. Hier zette 15 studenten van hogeschool CAH een duurzame maaltijd op tafel. Mét verse zelf-geoogste snijbiet uit de biologische kassen van Warmonderhof. Het was zoals gebruikelijk weer een feest aan gerechten: pindasoep, een stoofpot, salades en als dessert heerlijke bonbons passerden de revue! Na de maaltijd gingen alle deelnemers naar huis met het EKOokboek van JMA om thuis ook aan de slag te kunnen met duurzaam koken.

Ook in Amsterdam hebben studenten gekookt, heerlijk gegeten en geleerd: Studenten waren verbaasd over de hoeveelheid CO2-uitstoot die met vleesproductie gepaard gaat en over hoe goed een commercieel restaurant en eigen biologische teelt kunnen samengaan.

Wil jij mee doen met Food@Farm in jouw eigen (studenten-) stad? Kijk dan snel even verder op onze site, of mail Koen voor meer informatie.

Document acties