Food@Farm in 2012

22 mei 2012 - De workshops van Food@Farm zijn weer van start gegaan! Bij dit project leren eerstejaars studenten dat duurzaam koken niet alleen lekker, simpel en goed is voor de mens, maar dat het ook goedkoop kan zijn!
Food@Farm in 2012

Rabarber!

Voordat de studenten gaan koken gaan ze langs bij een biologische boer om te zien wat het nu eigenlijk betekent om biologisch te boeren in Nederland. Daar krijgen ze van de voorzitter, of een vrijwilliger van JMA, uitleg over de impact van ons voedsel op de rest van de wereld.

Afgelopen april is de eerste workshop gegeven in samenwerking met de afdeling Pink in Leiden. Paulien, de voorzitter van JMA, gaf daar, onder het genot van koffie, thee en een bio-hapje, uitleg over voedsel. De tweede workshop dit jaar was in samenwerking met het UMP uit Nijmegen, waar we bij Tuinderij 't Spoor verse groenten mee mochten nemen naar de kookworkshop!

Dit jaar wordt Food@Farm gepromoot door het netwerk Studenten voor Morgen en dat heeft geresulteerd in zes geplande workshops door het hele land. En er zijn nog meer studentenverenigingen geïnteresseerd! Kortom: Food@Farm loopt geweldig!

Document acties