En nu verder!

7 maart 2012 - Heb je meegedaan aan Food@Farm? Dan heb je onder leiding van Pètrix Broeksteeg van 's-Peer Catering een heerlijke maaltijd op tafel gezet. Je bent er nu klaar voor om, mét je opgedane kennis, thuis aan de slag te gaan.

We vragen jou om je ervaringen en kennis te delen met je huisgenoten, vrienden en vriendinnen door een dinner party te organiseren!

What's in it for me?

Het is natuurlijk erg gezellig om samen te eten met je vrienden, maar je doet het niet voor niets! Maak een foto of kort filmpje van jouw avondje eten met vrienden. Zorg dat het EKOokboek zichtbaar is en maak kans op leuke prijzen!

Organiseer je één dinner party? Dan krijg jij een probeertas vol met biologische groenten en fruit cadeau! Organiseer jij de meeste dinner parties? Dan mag je samen met een vriend een professionele workshop koken volgen bij Stichting Variatie op de Kaart!

De workshop van Variatie op de Kaart wordt gegeven in het driesterren restaurant de Librije. Dit is inclusief een demonstratie van vegetarische gerechten van De Librije en feedback van de beste chefs van Nederland.

Hoe doe je mee?

  • Geef een (duurzaam, vegetarisch) etentje aan je huisgenoten, vrienden, vriendinnen, medestudenten, etc.

  • Maak hier een foto of filmpje van.

  • Zorg dat het EKOokboek goed in beeld is!

  • Stuur de foto of het filmpje naar info@jma.org o.v.v. Dinnerparty Food@Farm.

  • Wij zetten jouw bijdrage op onze website/sociale media (mocht je dit expliciet niet willen, dan moet je dat even aangeven).

  • Geef aan wanneer je hebt meegedaan aan Food@Farm.

Je hebt tot 30 april om je inzendingen op te sturen.

Document acties