Thunderclap: 7 talentvolle wereldverbeteraars gezocht!

De gemiddelde Nederlandse student kent zo'n 300 mensen. En dan hebben we onze digitale kringen, zoals op Facebook, nog iets eens meegerekend. Jij kent een hoop mensen, willen we maar zeggen. En we weten zeker dat daar tenminste één talentvolle jongere tussen zit, mogelijk met interesse in een bestuursfunctie. Help ons die te vinden met Thunderclap!

Via de website nomineereentalent.nl willen we die talenten vinden. Je vind er alle vacatures, informatie over het nieuwe bestuur én een formulier om iemand die je kent te nomineren. Met jouw nominatie sturen we een mailtje aan het talent met korte informatie over de bestuursfuctie en een link naar de vacature.

Zo zorgen we voor veel sollicitaties en weten we zeker dat er 7 talenten klaar staan om verder te bouwen op de basis die het huidige bestuur heeft weten te leggen. Met jouw hulp zetten we een sterk team neer dat voor alle facetten zorgt - financiën, actie, communicatie en in- & externe samenwerking - om JMA te laten groeien, haar bestaansrecht te tonen en echt impact te hebben op onze wereld.
Daarom aan jou het verzoek: steun ons in de zoektocht naar die 7 talentvolle wereldverbeteraars en help JMA een geweldig bestuur te vinden!


Document acties