Met JMA in de koffer van Duurzame Dinsdag

Heb jij een idee of concept waarmee we Nederland verduurzamen? Doe mee en plaats jouw idee ook in de koffer die staatssecretaris Mansveld op dinsdag 2 september in ontvangst neemt. Dan krijg je misschien wel ondersteuning van ons én de staatssecretaris!

Voor de 16e keer verzamelt Duurzame Dinsdag alle duurzame ideeën uit de samenleving. De Duurzame Dinsdag koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, wordt op 2 september aangeboden aan het kabinet. Tot 1 juni kan iedereen initiatieven indienen via duurzamedinsdag.nl.

Dien samen met JMA een tof project in

Heb jij een cool idee of ben je al ergens mee bezig? En denk je dat je dit samen met ons naar een groter plan kunt brengen? Stuur een mailtje naar bestuur@jma.org, dan kijken we of we elkaar kunnen versterken. Zijn we het eens? Dan gaan wij je helpen bij het (verder) ontwikkelen van je idee.

Én we sturen samen een goede inzending op naar de Duurzame Dinsdag. Daarmee dingen we samen mee voor de Duurzame Dinsdagprijs 2014. Dan maken we kans op verschillende ondersteunende prijzen, waarmee jouw idee of initiatief weer verder kan groeien!

Stuur een mailtje naar bestuur@jma.org

Let op: inzenden voor de duurzame dinsdag kan tot en met 31 mei, mail ons op tijd als je ook ondersteuning wilt van JMA.

Document acties