Lentezeilen

12 maart 2010 - Ook zin in een weekendje zon, water en wind? Met leuke en gezellige groep jongeren, die de natuur een warm hart toedragen? Ga mee zeilen met Pinksteren!

Pinksterweekend: zeilen in Friesland!

Ook zin in een weekendje zon, water en wind? Met leuke en gezellige groep jongeren, die de natuur een warm hart toedragen? Niet wetend waar je heen gaat zeilen, omdat de wind een belangrijke factor is? In een mooie waterrijke omgeving, vol grote meren en kleine slootjes?
Geef je dan op voor het JMA-lentezeilen!

Wat kan je verwachten van het zeilen?

Een trektocht met de boot. We zeilen met op polyvalken. Dit zijn vierpersoons zeilboten. Op deze bootjes slaap je tevens. We slapen voornamelijk aan wildsteigers, dus in de wilde natuur.
Goede en enthousiaste schippers. De schipper heeft de verantwoordelijkheid over de boot en zorgt dat alles goed gaat. Als je nog nooit gezeild hebt en je wilt het graag leren, de schipper zal je het spel tussen water, wind en boot graag uitleggen. Na een korte tijd kan je dus ook zelf zeilen!

Milieuvriendelijk: we eten vegetarisch en voornamelijk biologisch. Met dieetwensen en allergieën wordt op verzoek rekening mee gehouden.

Een mooie omgeving: We zeilen in Friesland, de zeilprovincie bij uitstek. Het ene moment zeil je over een grote plas, dan weer door smalle slootjes.

Even kort alle praktische info op een rijtje
Wie: JMA-zeilen
Wat: Weekendje lentezielen
Waar: Friesland
Wanneer: Pinksteren (van vrijdagavond 21 mei tot en met maandagavond 24 mei)
Kosten: €67,50 voor JMA-leden. Niet leden betalen €72,50

En tot slot

Je hoeft niet te kunnen zeilen en je hoeft ook geen lid van Jongeren Milieu Actief te zijn. Je kan dus ook gerust een vriend of vriendin meenemen. De leeftijd van de deelnemers is gemengd, en kan uiteen lopen van 18 tot 28 jaar. Het eten is vegetarisch en hoofdzakelijk biologisch. Met speciale dieetwensen kan op verzoek rekening gehouden worden.
Zin om mee te gaan? Geef je dan snel op. Dit kan via www.jma.org/zeilen of via het opgave formulier in de bijlagen. In totaal zullen 12 plaatsen beschikbaar zijn. Opgeven kan met het bijgevoegde aanmeldformulier (lees wel nog even de voorwaarden in de tweede bijlage!)

Mocht je een van de organisatoren willen spreken, dat kan:
Siegert (06 2219 1684) of Alex (06 2293 4813)

Hopelijk tot ziens in het pinksterweekend!

Document acties