Lekker, puur en eerlijk voedsel

13 november 2009 - 25 Jongeren binnen de horeca, landbouw- en voedingssector krijgen les over rechtvaardige voedselproductie en -consumptie.

De Youth Food Movement organiseert de YFM Academie. Het doel van deze academie is het samenbrengen van jonge professionals en studenten binnen de horeca, landbouw- en voedingssector.  25 Jongeren krijgen praktijk- en theorielessen over rechtvaardige voedselproductie en -consumptie. De thema's zullen variëren van biodiversiteit tot de stand van zaken in de visserijsector én van wereldvoedselproblematiek tot smaakeducatie.

Elk onderwerp wordt behandeld door experts zoals Louise Fresco (hoogleraar duurzame ontwikkeling in internationaal perspectief). Het programma is geheel kosteloos en bestaat uit een introductieweekend en 7 themadagen.
Door middel van een interactief programma zullen we kennis vergaren en uitwisselen, waarmee we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van ons voedselsysteem.

Voor de academie is de YFM op zoek naar deelnemers. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan een email naar info@youthfoodmovement.nl.

Let op: de inschrijving sluit op 30 november 2009.

Document acties