JMA zoekt bestuur 2013-2014

4 september 2013 - JMA, dé jongeren-milieu-vereniging van Nederland en de jongeren-organisatie van Milieudefensie, is op zoek naar een nieuw bestuur voor 2013-2014.

JMA zoekt bestuursleden die voor minimaal één jaar actief aan de slag willen gaan als Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Bestuurslid Communicatie & Media, Bestuurslid Leden en achterban, Bestuurslid Internationaal, Bestuurslid Voedsel of Bestuurslid Energie.

Dit team zal op 8 november 2013 worden aangesteld en voor een jaar parttime voor JMA aan de slag gaan. Het bestuur is verantwoordelijk voor het draaiend houden van de vereniging, het coördineren en helpen organiseren van verschillende acties en activiteiten en het ondersteunen van de werkgroepen. Je werkt samen met onze actieve werkgroepen en kantoormedewerkers van Milieudefensie om jongeren tussen 12 en 28 jaar te informeren over milieu en duurzaamheid en een plek te geven om actief met dit onderwerp bezig te zijn. Voorbeelden van campagnes van JMA zijn het voedselproject op middelbare scholen GreenCanteen en Fashion for the Future over duurzame mode.

Een bestuursjaar bij JMA is uitdagend maar zeer leerzaam. Je doet ervaring op met bijvoorbeeld het aansturen en motiveren van een team, pers- en promotiewerk en de organisatie van acties en activiteiten. Bovendien leer je veel boeiende mensen, interessante organisaties en pittige duurzame thema's kennen. Je wordt ingewerkt door het oud-bestuur en de eerste maanden kun je terugvallen op de kennis en ervaring van het oud-bestuur.

Dus ben je op zoek naar een leuke, veelzijdige maar vooral duurzame uitdaging? Bekijk de vacature op www.jma.org voor meer informatie over wat een bestuursjaar bij JMA inhoud. Vrijdag 27 september is er de mogelijkheid om sfeer te komen proeven tijdens de open bestuursvergadering in Amsterdam.
Stuur je motivatie en CV uiterlijk woensdag 16 oktober naar de huidige voorzitter, Caroline Verduin via caroline@jma.org! Ook voor vragen of aanmelding voor de open bestuursvergadering kun je bij haar terecht.

Help ons vinden

Heb je zelf geen tijd of interesse om deze uitdaging aan te gaan? Help ons, en verspreid onze oproep onder vrienden, familie en kennissen!

Document acties