JMA op weg naar 500 likes, win EKOokboek!

29 november 2013 - Actieve werkgroepen, meer leden en meer bestuursleden. Natuurlijk zijn we ook op Facebook aan het groeien! We hebben inmiddels bijna de magische grens van 500 likes bereikt. Wordt jij de 500e?

Like & winFB likes 2013We zijn de afgelopen tijd flink gegroeid. Bekijk deze statistieken hier rechts maar eens. Maar we willen nog verder! De 500e like komt in zicht en dat is een mijlpaal. Dat moet gevierd! Ben jij de 500e die onze Facebook-pagina liket? Dan kun je een EKOokboek, cool T-shirt of Wake Cup winnen!


EKOokboekHet JMA EKOokboek staat bordevol heerlijke duurzame recepten, een groente- en fruitkalender en uitleg over alle mysterieuze e-nummers en keurmerken. Ideaal voor als je net op kamers woont en nog geen eitje kan bakken, een gevorderde kok die op zoek is naar nieuwe inspiratie en iedereen die duurzamer wil koken! Ter waarde van € 12,64.


T-shirt We keep it CoolT-shirt Time's up Thumbs up"I am hot, we keep it cool" Wedden dat alle ogen op jou gericht zijn met dit shirt aan? En je krijgt ook nog een T-shirt uit de oude doos: Time's up, thumbs up. In 2008 begon JMA en Milieudefensie aan een campagne om een klimaatwet in Nederland te krijgen. Eerder was dat door een zusterorganisatie al in Engeland gelukt. Helaas is dit in Nederland niet gelukt, maar we hebben dit mooie shirt nog om terug te denken aan de campagne! Ter waarde van € 15.


Wake CupDe Wake Cup is een magiche mok. De aarde staat er op afgebeeld, maar zodra de aarde (en de mok) opwarmt, verdwijnen de kustenlijnen van de wereld. Je kopje thee laat je dus zien hoe de kustlijnen van de wereld er uit komen te zien als de zeespiegel blijft stijgen! De Wake Cup is ontworpen door Students Earth Support. Dit bedrijf is opgezet door studenten die zich inzetten voor een beter milieu. Ter waarde van € 15.

Document acties