JMA op Earth Day in Nijmegen

27 april 2009 - Wereldwijd staat 22 april in het teken van onze Aarde. De Radboud Universiteit in Nijmegen organiseerde voor deze gelegenheid een duurzaamheidsmarkt. Naast JMA waren er nog vele andere organisaties die zich bezig houden met milieu en duurzaamheid.

JMA was er om bij studenten te informeren over Kies voor Klimaat. 4 juni zijn er Europese Parlementsverkiezingen en dit is nog niet even bekend bij iedereen. Veel dingen in het leven zijn duurzaam, zo kan je stem op 4 juni ook duurzaam zijn.

DWARS schetste een mogelijke toekomst verwachting van Nederland in 2058. Super warm! Lekker zwemmen, maar wel met een mondkapje. MORGEN deelde onder de aanwezigen duurzame goodiebags uit. Daarnaast zorgden Milieuprisma en het UMP ervoor dat als bezoeker niet verhit kon raken, met hun zelfgemaakte verkoelende IJS thee , Transition Town vroeg aandacht voor Peak Oil en verzorgde Town Bandera Latina voor sfeervolle muziek! de ZON maakte de dag compleet!

Earth day in Nijmegen in was een geslaagde dag, veel verschillende mensen hebben kennis kunnen maken met hoe je zelf kan bijdragen aan een duurzame Aarde!

Wil je ook eens mee naar een informatie markt om JMA en haar campagnes te promoten mail dan: info@jma.org.

Document acties