JMA Festivaltour 2011

10 mei 2011 - Het festivalseizoen is al weer begonnen! In de agenda vind je een overzicht van de festivals en informatiemarkten waar we zullen staan deze zomer. Naar welke festivals en informatiemarkten wil jij? Laat het snel weten!

Het festivalseizoen is al weer begonnen! Sommigen van jullie zullen vandaag te vinden zijn bij één van de verschillende bevrijdingsfestivals. Nog even wachten en dan staan we ook met JMA bij een festival! Het blijft niet alleen bij festivals deze zomer. In augustus is JMA ook te vinden bij de informatiemarkten van verschillende universiteiten. Ook voor deze markten zoeken we vrijwilligers.

Dit jaar staat de festivaltour van JMA in het teken van het thema voedsel. In het najaar gaat JMA starten met het project Food@farm waarbij we eerstejaars studenten informeren over de relatie tussen voedsel en milieuproblematiek. Tijdens dit evenement zullen we een workshop vegetarisch koken verzorgen én een bezoek brengen aan een boerderij. Hier willen we natuurlijk alvast studenten voor werven!

Naar welke festivals en informatiemarkten wil jij? Natuurlijk worden je reiskosten en eten vergoed. Laat het snel weten!

Document acties