Hoe ga jij naar school?

18 november 2011 - De voordelen die je hebt om in de binnenstad elektrisch te rijden zijn groot. Een elektrisch voertuig, bijvoorbeeld een elektrische scooter, stoot geen vieze uitlaatgassen uit en rijdt fluisterstil.

Daarbij is elektrisch rijden een stuk goedkoper dan het rijden op benzine. Voor ongeveer 0,50 cent, kun je ongeveer 100 km rijden. Stel dat je ongeveer 7.800 kilometer per jaar rijdt, bespaar je al gauw € 440,- aan brandstofkosten. Ook is de elektrische scootermotor onderhoudsarm. Een elektrische scooter heeft namelijk 200 onderdelen minder dan een scooter op benzine. Bij een elektrische scooter hoef je alleen de remmen en bandenspanning na te laten kijken.

De site Studenten Elektrisch is eerste site in Nederland, speciaal voor studenten en scholieren die je een overzicht geeft van de meest bestaande elektrische voertuigen. Op deze stek kun je allerlei nieuws omtrent elektrisch vervoer volgen. Zo kun je bijvoorbeeld testen lezen en evenementen bekijken, maar ook meepraten over elektrisch vervoer.

www.studentenelektrisch.nl

Document acties