De Groene Pieten gaan dit jaar weer op pad

Je wilt het goede doen: biologisch voedsel kopen en duurzaam geproduceerde producten met respect voor mens en natuur. Gelukkig zie je in steeds meer winkels producten die duurzaam gemaakt zijn. Maar heb jij al een duurzaam mobieltje gevonden?
De Groene Pieten gaan dit jaar weer op pad

Groene Piet

We zetten ons nu al drie jaar in voor een echt groen mobieltje. Drie jaar lang gingen onze Groene Pieten op stap. Elk jaar opnieuw kwamen ze met lege handen terug en moesten ze Sinterklaas teleurstellen: geen groen mobieltje voor iedereen die zoet is geweest.

Nu is het geduld op: JMA gaat het in december 2013 groter aanpakken. Met meer Pieten, meer media-aandacht en het aanmoedigen van nieuwe duurzame ICT initiatieven.

In de afgelopen drie jaar hebben de Pieten gesprekken gehad met KPN. Tijdens die gesprekken heeft KPN mooie toezeggingen gedaan. Wij blijven KPN herinneren aan haar ambitie en blijven KPN aanmoedigen als Nederlands telecom bedrijf voorloper te zijn op het gebied van duurzaamheid. Laat de groene huisstijl van KPN staan voor échte duurzaamheid.

Document acties