Brainstorm Koele Studenten succes

Koele Studenten is een project dat zich richt op de verduurzaming van studentenhuisvesting. Afgelopen zaterdag was de eerste brainstormbijeenkomst van het project waarbij verschillende guerilla acties zijn bedacht.
Brainstorm Koele Studenten succes

Luisteren naar onze eerste spreker: Ivo Verburg

Brainstorm Koele Studenten succes

Na de lunch was het tijd om zelf aan de slag te gaan

Tijdens de brainstorm afgelopen zaterdag hebben de deelnemers 's morgens allereerst kennisgemaakt met een aantal ervaringsdeskundigen. Ivo Verburg en Niels Hazekamp hielden presentaties over hun ervaringen met het voeren van acties bij Milieudefensie en JMA. 
Vervolgens mochten na de lunch de deelnemers zelf aan de slag om acties te bedenken om Koele Studenten bekender en verduurzaming hotter te maken. Een succes! De deelnemers hebben in verschillende teams toffe acties bedacht. Een goed begin, dat maar meer smaakt in de toekomst.

De toekomst?

Jazeker! Koele Studenten is een project dat de komende anderhalf jaar zal gaan draaien. Er zit dus nog veel meer in het verschiet. Er zullen acties worden bedacht en op touw gezet. Wil jij op de hoogte blijven? Hou dan koelestudenten.nl in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Document acties