Open bestuursvergadering voor geïnteresseerden

Ben je op zoek naar een leuke, veelzijdige maar vooral duurzame uitdaging? Wil jij je misschien inzetten om dé jongeren milieu-organisatie van Nederland te leiden en te vormen? Kom dan naar de open bestuursvergadering!
Wanneer 06-10-2014
van 19:00 tot 21:30
Waar JMA kantoor, Amsterdam
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Tijdens de open bestuursvergadering kun je kennismaken met de huidige bestuursleden en in detail uitvinden met welke taken en projecten het bestuur zich bezig houdt. Ook is er dan gelegenheid om al je vragen over de verschillende bestuursfuncties te stellen. Kortom: dé gelegenheid om een beter beeld te  krijgen over een bestuursjaar bij JMA. Bovendien is het natuurlijk dé gelegenheid om te kijken welke functie je echt het meest interessantst lijkt.

Na de open bestuursvergadering heb je nog een kleine twee weken om je sollicitatie op te sturen. Wil je nu al sollicititeren? Of eerst meer informatie over de functies? Kijk hier voor de vacatures.

Aanmelden

Wil je bij de open bestuursvergadering zijn? Stuur dan een email naar onze secretaris, Anneloes (via anneloes@jma.org). Laat het ook weten als je graag bij de open bestuursvergadering zou willen zijn, maar niet kan op de genoemde datum. We zullen dan kijken of je ook een andere keer sfeer kunt komen proeven.

Document acties