Kom smullen tijdens het kerstdiner

De pepernoten liggen alweer in de winkel, dus december komt er aan. En de donkere maanden in zicht betekent dat ook het jaarlijkse JMA-kerstdiner weer in aantocht is!
Wanneer 13-12-2013
van 18:00 tot 22:00
Waar In De Ruimte, Utrecht
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Er is in 2013 weer ontzettend veel gebeurd! Zo waren er enorme bijen die in actie kwamen voor hun soortgenoten, er kwam een oerwoudvrij ijsje op de markt, studenten leerden duurzaam te koken, duizenden mensen kwamen in actie om het winnen van schaliegas tegen te gaan, scholieren kwamen in actie voor een duurzame kantine, de Groene Pieten staan nog voor de deur... en nog veel meer. Het is teveel om op te noemen. Dit alles zou niet mogelijk geweest zijn zonder de inzet van mensen zoals jij. Dit willen we samen vieren. Daarom nodigen we je uit voor een kerstdiner. Tijdens dit diner kun je kennis maken met andere actieve mensen en tussen de gangen door hoor je op een leuke manier wat er allemaal gebeurd is en wat er staat te gebeuren op verschillende milieu- thema's. Uiteraard is het diner vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. Kom je ook?

Ook vrienden-van en geïnteresseerde jongeren zijn van harte welkom. Een uitgelezen kans om met JMA kennis te komen maken!

Wat: kerstdiner
Waar:
De Ruimte in Utrecht
Wanneer:
vrijdag avond 13 december
Aanmelden:
doemee@milieudefensie.nl

Er kunnen 100 mensen in De Ruimte. Omdat we het dit jaar samen met Milieudefensie organiseren is het extra belangrijk dat je het van te voren laat weten als je wilt komen. Geef je op door een berichtje te sturen naar doemee@milieudefensie.nl met als onderwerp 'kerstdiner'. Geef dan direct aan dat je JMA-lid bent.

Het kerstdiner is gratis voor JMA'ers,  vrienden-van en geïnteresseerde jongeren.

Document acties