JMA Academy: Duurzame Energie

Discussieavond over duurzame energie in studentenhuizen
Wanneer 22-01-2015
van 19:00 tot 21:30
Waar Green Office, Heidelberglaan 2, Utrecht
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Als je denkt dat je bij het huren van een woning of kamer als uitwonende student geen invloed hebt op de keuze van een energieleverancier, dan heb je het toch wel mis. Uit ervaring weten wij dat je toch wel wat invloed kan uitoefenen op je huisvester zodat je een groene energieleverancier krijgt. Zo heeft Sybren Bosch zijn huisbaas al kunnen overtuigen!

Op 22 januari gaan we in discussie met deskundigen op het gebied van energiekeuze in de huursector. Daarnaast gaan we in op verschillende bedrijfsconstructies in de duurzame energie sector: waarin kun je het beste investeren? We leggen de experts (van o.a. Greenchoice, Wise, Windvogel en SSH) verschillende stellingen voor. Ook is er tijd voor jullie vragen aan de sprekers en een plenaire discussie.

De discussieavond zal op 22 januari zijn, bij de Green Office, Heidelberglaan 2 in Utrecht (toegang bij Van Unnik gebouw, neem de eerste rechts en dan weer rechts). De inloop is vanaf 19u00 en we starten de discussie stipt om 19u30. Rond 21u30 ronden we af.

We hopen jullie op 22 januari te zien voor een interessante en enthousiasmerende avond!

 

 

 

Foto: Green Energy by Motorito

Document acties