22 april Earth Day!

13 april 2010 - Op 22 april is het wereldwijd 'Earth Day', een dag van bewustwording over de schoonheid van de aarde. Wereldwijd komen mensen samen om op te komen voor haar belang.

Op 22 april is het de 'Dag van de Aarde' de Stichting Dag van de Aarde organiseert rondom die datum allerlei activiteiten in verscheidene plaatsen in Nederland. Ben jij nieuwsgierig naar die activiteiten? Bekijk ze hier!

National Geographic

Ook National Geographic grijpt deze dag jaarlijks aan om haar missie 'Inspiring People To Care About The Planet' onder de aandacht te brengen. Dit jaar staat de 'Dag van de Aarde' geheel in het teken van de oceanen.

De oceanen zijn van onschatbare waarde en National Geographic duikt diep onderwater om de meest fascinerende mysteries te onthullen. In drie adembenemende documentaires zien we de magische wonderen van de zee.

Elk programma laat spectaculaire opnames zien, waaronder beelden van de meest afgelegen riffen ter wereld die zelden bezocht zijn door de mens en onderwatergrotten vol met stalagmieten. Kijken dus!

Voor meer informatie over de programma's en voorproefjes: bekijk de NGC-website!

Document acties